Ilmanvaihdon suunnittelu

Tilaa ilmanvaihdon suunnitelmat kauttamme.

Iv-suunnittelu

Voit tilata ilmanvaihdon suunnittelut kauttamme erikseen tai osana muita palveluitamme. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme toteuttavat iv-suunnitelmia useisiin erilaisiin kohteisiin. Mikäli haluat kestävän ratkaisun, joka toimii rakennusvaiheesta aina vuosien päähän, niin pyydä tarjousta.

Iv-suunnittelu rakennuksen erityispiirteiden mukaan

Pitkäkestoisen toimivuuden varmistaminen

Erikoisuunnittelu haastavissa kohteissa

Käyttöiän ja huoltovarmuuden maksimointi

Moniformaattinen toimitus

Integroitavuus hankeaikatauluihin

Tärkeitä asioita ilmanvaihdon suunnittelussa

Ilmanvaihto on ikäänkuin rakennuksen omat keuhkot. Siksi onkin tärkeää tietää rakennusten erilaisuus ja miten se vaikuttaa ilmanvaihdon suunnitteluun. Oikeanlaisen ilmanvaihdon määrittelemiseen liittyy myös tulevan rakennuksen käyttötarkoitus. Suunnittelussa on myös tärkeää huomioida ilmanvaihdon toimivuus kesällä ja talvella. 

Oman haastavuutensa ilmanvaihdon suunnittelussa tuo erilaisten tilojen yksilölliset tarpeet. Tällaisia erityiskohteita ovat esimerkiksi elintarviketeollisuuden, museoiden, laboratiorioiden tai vastaavien erittäin tarkkaa iv-toteutusta vaativat tilat.

Toimiva ilmanvaihto edellyttääkin toimivaa kokonaisuutta, jossa moni tekijä on tasapainossa. On paljon helpompaa taata toimiva ilmanvaihto kiinteistössä, kun kaikki asiat otetaan huomioon jo heti suunnitteluvaiheesta lähtien. 

Pyydä tarjous ilmanvaihdon suunnittelusta

Klikkaa kysy tarjous ja kerro tarpeesi. Kun lomake saapuu sähköpostiimme, niin käymme viestisi läpi ja olemme sinuun yhteydessä. Näin homma etenee sujuvasti maaliin ja me pidämme huolen laadukkaasta lopputuloksesta.

Iv-puhdistus

Iv-puhdistukset suuriin kohteisiin. 

Iv-suunnittelu

Iv-suunnittelu rakennushankkeisiin ja uudiskohteisiin.

Iv-urakointi
Iv-urakointi, iv-koneiden vaihto ja asennukset sekä saneeraukset.

Iv-huolto
Iv-koneiden ja -kanavien huolto sekä ylläpito.

Iv-mittaus ja säätö 

Iv-kanavien ja laitteistojen mittaus ja säätö.

Ividea Oy - täyden palvelun IV-talo

Taatusti hyvää palvelua

Soita meille

+358407796725

tai